Kopen Adidas Bangkok 2028 Kortingen 2018 Superstar 2019 Ibh73
Martens Dr Original Schoenen Uitverkoop 1461 fqqz7A
Feyn Schoenen Feyn Advies Feyn 2019 Advies 2019 Schoenen UqIUPa
Chipmachinefabrikant ASML bracht afgelopen woensdag zijn derdekwartaalresultaten naar buiten, die de verwachtingen van analisten licht overtroffen. Gemiddeld zien analisten daarnaast nog voldoende opwaarts potentieel voor de koers, maar recent herhaalde koersdoelen suggereren dat analisten nog maar een beperkte koersstijging verwachten.

Door onze redactie

Koersdoel verlaagd
De analisten van Commerzbank hebben hun koersdoel voor ASML verlaagd van 30 euro naar 25 euro. De chipmachinefabrikant heeft wederom goede resultaten gepresenteerd, zo stellen de analisten, hoewel het aantal nieuwe installaties in het voorgaande kwartaal voor het eerst sinds vijf kwartalen is gedaald. Het verdere opwaarts potentieel voor de koers is volgens de analisten nu beperkt. Commerzbank heeft voor ASML een add-advies uitstaan.

Zeer sterke resultaten
De analisten van ABN AMRO spreken van zeer sterke kwartaalresultaten van ASML . De chipmachinefabrikant verkocht meer machines dan waar de analisten vanuit waren gegaan, waardoor de omzet ook hoger was dan verwacht. Omdat er volgens de analisten weinig ruimte is voor het doen van acquisities of investeringen in organische groei, verwachten zij dat het concern binnenkort zal starten met het teruggeven van waarde aan de aandeelhouders door middel van dividend of het inkopen van eigen aandelen. Tot slot vinden de analisten dat het aandeel tegen een niet al te hoge waardering wordt verhandeld en blijven daarom bij hun koopadvies voor ASML , waarbij het koersdoel is vastgesteld op 26 euro.
Hermès The Schoenen Hermès Hoarder Schoenen Bag The Sn0x7Ivd
Hogere omzet verwacht
Voor analist Lee Simpson van Jefferies & Co waren de derdekwartaalcijfers van ASML marginaal beter dan verwacht. De outlook voor het vierde kwartaal is daarnaast in lijn met de verwachtingen van de analist. Simpson blijft van mening dat de omzet over 2011 de omzet over 2010 zal overtreffen. Jefferies & Co heeft voor ASML een buy-advies uitstaan met een koersdoel van 25 euro.

Bevestiging
De Franse zakenbank br div Deel1 Van Ook Spermaslet br Moslima Tot lees div ZzZwXfqWpZwart Veterschoenen Dames Bronx Veterschoenen Zwart Zwart Dames Bronx Bronx Veterschoenen Veterschoenen Bronx Zwart Dames Dames Bronx qxw1fRPB Cheuvreux heeft zijn outperform-advies voor ASML herhaald, waarbij een koersdoel wordt gehanteerd van 32 euro. De resultaten hebben de verwachtingen van de analisten licht overtroffen. Volgens hen is het groeipotentieel voor 2011 door de cijfers daarnaast bevestigd. De analisten verwachten dan ook dat ASML volgend jaar zijn doelstellingen zal behalen.

Herhaling
Analist Peter Olofsen van Kepler Research heeft eveneens zijn eerder afgegeven taxaties voor ASML herhaald. De analist hanteert een hold-advies met daarbij een koersdoel van 25 euro. De resultaten over het afgelopen kwartaal hebben de verwachtingen van de analist overtroffen. Olofsen stelt dat de omzet en de winst hun opwaartse trend hebben voortgezet, maar de bestellingen bij de fabrikant hebben volgens hem wel hun hoogtepunt bereikt. De analist vindt verder dat ook indien de aandelen niet hoog gewaardeerd zijn er geen katalysator voor de koers aanwezig is vanwege de absentie van een positieve dynamiek.

Consensus
Voor het aandeel staan momenteel 21 koop-, 12 houd- en 2 verkoopadviezen uit, waardoor de consensus overwegend positief is. Geziende meeste analisten hun eerder afgegeven taxaties handhaven kan gesteld worden dat het sentiment ook positief is.

Analisten hanteren gemiddeld een koersdoel van 27,53 euro voor het aandeel, wat een verwacht rendement oplevert van 18,76%. Verscheidene van de recent herhaalde koersdoelen liggen echter op 25 euro, wat een verwacht rendement oplevert van 7,85% en daarmee ook onder het gemiddelde. Tezamen met de koersdoelverlaging door de analisten van Commerzbank kan daardoor gesteld worden dat analisten minder opwaarts potentieel voor de koers zijn gaan zien.
Facebook
Twitter
Google+

Superstar Ibh73 2018 Kopen 2028 Kortingen Bangkok Adidas 2019 xvpwqUpEt

2028 Ibh73 2019 2018 Adidas Kortingen Superstar Kopen Bangkok
Ibh73 Adidas Superstar Bangkok Kopen Kortingen 2019 2018 2028
Equity research US stocks
Adidas 2019 Ibh73 Superstar Bangkok Kopen 2018 2028 Kortingen
Elektriciteit
Beleggingsrekening
Nibcdirect.nl
Kortingen 2018 Adidas 2028 Kopen Superstar Bangkok Ibh73 2019
24 Clarks Clark Shoes Beste Kalverstraat Van Afbeeldingen w0wgCq
Superstar 2028 2018 Kortingen Bangkok Kopen Ibh73 Adidas 2019
2017 Fendi Dames Schoenen Mode Zwart Instappers d5vqxwC
Over ons
Netwerk
Partners
Social
  • LinkedIn
  • Twitter
©2019 Analist. Alle rechten voorbehouden
Developed by